Heb je vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op  +31 627 47 2280

logo

Student vertelt: Claudia Vesters

Wanneer je een opleiding overweegt, is het natuurlijk heel normaal om vooraf wat onderzoek te doen. We laten dan ook graag af en toe een ervaringsdeskundige aan het woord om te vertellen hoe hij of zij de opleiding en/ of het werkveld ervaart. Nieuwsgierig? Lees dan hieronder verder..

Deze week vertelt een van onze studenten Claudia Vesters over haar leven, de Hbo-vakopleiding Hormoontherapie en haar werk.

INFO

Naam: Claudia Vesters
Leeftijd: 49 jaar
Woonplaats: ‘s- Hertogenbosch
Huidig beroep: Gewicht-, Hormoon- en Leefstijlcoach


Claudia Vesters vertelt:

Als Gewicht-, Hormoon- en Leefstijlcoach leer en inspireer ik vrouwen om met normale voeding uit de supermarkt de hormonen weer voor ze te laten werken. Zo laten werken zodat ze weer lekker in hun vel en kleding zitten en daarmee afscheid kunnen nemen van de kilo’s die ze teveel hebben.

Ik woon samen met mijn man, onze jongens en teckel Daan in ’s-Hertogenbosch. Ik geniet van lange wandelingen, in de vroege ochtend hardlopen en yoga.

Al mijn kennis uit mijn opleidingen en eigen ervaringen heb ik gebundeld in mijn eigen methode Vrouw in Balans. Vrouw in Balans staat voor het gaan leven als de vrouw die diep van binnen in je ziet. De vrouwen die ik dagelijks mag coachen hebben als het ware zichzelf verstopt onder een dikke mantel van kilo’s. Hierdoor zijn de hormonen uit balans geraakt. Samen gaan we op onderzoek naar de oorzaak hiervan en stippelen daarna de route uit om van deze kilo’s afscheid te nemen. We doen dit met normale voeding uit de supermarkt en zo zorgen we ervoor dat de hormonen weer voor ze gaan werken.

Claudia Vesters

“Happy Hormones, Healthy Weight, Happy YOU!”

Omdat ik zelf weet hoe het is om je te verstoppen onder een dikke mantel van kilo’s en hier afscheid van te nemen weet ik hoe bevrijdend het is als je eindelijk de puzzelstukjes in elkaar kan leggen.

Dankzij de vakopleiding Hormoontherapie pakken we de oorzaak van het probleem aan. Hiermee werken we aan een blijvende verandering. Omdat ik zelf weet hoe het is om je te verstoppen onder een dikke mantel van kilo’s en hier afscheid van te nemen weet ik hoe bevrijdend het is als je eindelijk de puzzelstukjes in elkaar kan leggen. Hoe je dan letterlijk gaat leven als de Vrouw die er van binnen al was. 

Ik vind het belangrijk om mijn kennis te delen, zodat de vrouwen die ik begeleid het goede voorbeeld voor hun man, partner, kinderen en iedereen die ze lief is kunnen zijn. Hiermee kunnen we ervoor zorgen dat de obesitas epidemie die er nu is gestopt wordt.

In de vakopleiding hormoontherapie zijn alle lessen waardevol, we komen echt tot de basis van de hormonen. Hiermee krijgen we alle kennis en tools in handel om het verschil te maken in het leven van heel veel mensen.

Alle kennis die ik tot nu toe heb geleerd in de vakopleiding hormoontherapie pas ik toe in mijn coach-trajecten. Ze zijn zo waardevol en geven duidelijk inzicht en de handvatten om de oorzaken van het probleem van mijn klant aan te pakken.

Deze opleiding heeft invloed op mijn kijk naar mensen in het algemeen. Het geeft inzichten en je leert mensen beter te begrijpen. Het geeft rust en vrijheid en een oordeel valt weg.

Claudia Vesters


Wil jij ook een positief verschil gaan maken in het leven van mensen? Lees dan meer over de vakopleiding tot hormoontherapeut.